Lucrari cadastru si masuratori topografice pentru apartamente, case si terenuri, intabulare, realizate de experti autorizati in Bucuresti
Intabulare-Cadastru.ro
 
Image1
Image2
Image3
Image4
Image5
Image9
Image6

 
 
Calculator de preturi - CADASTRU - Probabil cele mai mici preturi de pe piata
 

Onorarii pentru cadastru si intabulare apartamente

PRET
Garsoniera
250 lei
Apartament 2 camere
300 lei
Apartament 3 camere
350 lei
Apartament 4 camere
400 lei
Apartament cu mai multe de 4 camere
400 RON + 50 RON/ Camera > 4
 
Deoarece pretul pentru terenuri si terenuri cu constructii se calculeaza in functie de mai multi factori, va rugam sa ne contactati.
 
In cazul unor comenzi repetate va oferim un discount de 10%.
 
La aceste onorarii se adauga TARIFELE pentru SERVICII DE PUBLICITATE IMOBILIARA, Grupa servicii 7.1 PRIMA INREGISTRARE A IMOBILELOR /U.I, Denumirea servicii 7.1.1 RECEPTIE SI INFIINTARE CARTE FUNCIARA, percepute de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI)
 
CAZUL 1. Pentru actele transcrise (se refera doar la actul de vanzare-cumparare si procesul-verbal de predare-primire aferent), serviciul de Prima inregistrare a imobilelor / U.I. (Receptie si infiintare Carte Funciara) este GRATUIT in regim normal. In regim de urgenta se achita diferenta dintre tariful de urgenta si cel de regim normal.
 
CAZUL 2. Pentru actele netranscrise, serviciul de Prima inregistrare a imobilelor / U.I. (Receptie si infiintare Carte Funciara) este tarifat cu 120 lei, in regim normal, iar in regim de urgenta este tarifat cu 600 lei.
 
CAZUL 3. Pentru imobilele care au intrat in proprietate ca urmare a unor acte translative (vezi pagina de Informatii Utile), pe langa taxa in regim normal/urgenta (Caz 1 sau Caz 2), se percepe de catre A.N.C.P.I. o taxa suplimentara de 0.15% din valoarea de impozitare declarata in act a imobilului.
 
CAZUL 4. Orice notare in Cartea Funciara, pe baza actului doveditor prin care se face dovada modificarii stadiului sarcinii (radiere ipoteca, sulta, somatie, etc.), suplimentar cazurilor de mai sus, se tarifeaza cu 60 lei, in regim normal sau 300 lei, in regim de urgenta.
 
- Termenul de executie documentatie este de o zi lucratoare, maxim doua.
- Termenul in regim normal (zile lucratoare) este de 21 zile; Termenul in regim de urgenta este de 7 zile cf. Ordinului 68 din 29 Ianuarie 2007 al ANCPI.
- In regim de urgenta, tariful ANCPI se inmulteste cu un factor de 5.
 
Ultima actualizare a preturilor: Decembrie, 2019.
 
 
Home :: Cadastru :: Topografie :: Legislatie :: Informatii utile :: Contact :: Sitemap
link directory